Feda kirke 21. desember 2019

Ingrid Frøsland Reksatd og Maria Spikkeland

Konserten 21.12 ble besøkt av flere enn 70 personer og ble en flott førjulopplevelse for alle. 

 

TI TUSEN JULELYS - EN JULEKONSERT MED MARIA SPIKKELAND OG INGRID FRØSLAND REKSTAD Etter å ha reist på en akustisk julereise på tvers av store deler av landet, etterfulgt av tre julekonserter i Feda kirke tre år på rad, tok jentene seg en aldri så liten juleferie i fjor.

MEN NÅ ER DE TILBAKE! Og nå er de så proppfulle av julestemning at de nesten sprekker. Heldigvis er det snart jul igjen, og heldigvis står nydelige Feda kirke igjen klar for å ønske Maria Spikkeland og Ingrid Frøsland Rekstad tilbake.

Også i år ønsker sørlandsjentene å ta deg med ut av julens jag og forventninger, og inn til ti tusen julelys, en bitteliten stall og til julefred. Målet for konserten er å vise fram en veldig gammel og litt ny julefortelling sunget og fremført av to stykker med en en en iboende forkjærlighet for jul og for det å komme hjem.

Ingrid Frøsland Rekstad og Maria Spikkeland har sunget sammen siden treårsalderen, og spilt utallige konserter både i inn- og utland. De har vært på sommer-, vinter- og juleturnéer, spilt på festivaler, fjelltopper, paviljonger og hager, og alt dette har de gjort sammen. Nå gleder de seg som aldri før til å ta frem stemmer som utfyller hverandre, melodiøs pianoklang og gitarplukking, alt for å pakke inn jula i julero og ti tusen julelys.

Så, ta med deg frosne vinterbein og kalde kinn inn i det varme kirkerommet på Feda, og la lysene glitre foran deg mens Ingrid og Maria synger julen inn kvelden før kvelden før kvelden før kvelden.

BILLETTER
https://ingridfrosland.hoopla.no/sales/titusenjulelysmedmariaogingrid
(De kan også kjøpes i døra, men det er lurt å være føre var og bestille, slik at du er sikker på at du får billett!)

PRISER
Voksen: 275,-
Studenter og ungdommer under 18 år: 195,-
Barn under 12 år: gratis!

NÅR
Lørdag 21. desember, kl. 19.00

Dørene åpner 18.30
Konsertstart kl. 19.00

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.09 | 15:59
Hva skjer: oversikt har mottatt 33
18.04 | 14:44
Årsmelding 2020 har mottatt 5
18.04 | 14:37
Økonomi har mottatt 9
02.03 | 18:23
Styrereferat har mottatt 1
Du liker denne siden