Dugnadsnytt

De bygnigsmessige arbeidene på Huset er nå ferdige! Siden planleggingen startet i 2009 til utgangen av 2012 da Huset var helt ferdig ble det blitt utført ca 9000 timer dugnad! fordelt på ca. 2100 timer til komitearbeid og planlegging, ca. 2600 timer til ulike inntektbringende aktiviteter og ca. 4300 timer dugand på selve anlegget.

Dugnad framover blir for det meste på inntektsbringende aktiviteter på og i tilknytning til Huset. Det blir dessuten ulike arrangementer på Huset der det trengs dugnadshjelp til matlaging, tilstelning samt rydding og renhold. Ta gjerne kontakt dersom du har lyst til å være med.

I løpet av 2016 har det vært blant annet båtvaskedugnader på Simek, jobbing på uteområdet mellom Huset og kirka, plukking og levering av epler for eplesaftsalg samt pyntegrøntsalg.  

Det har blitt organisert en engen dugnadsgjeng som etter tur tar to uker som renholdere på Huset.

Takk til alle som er med på Husetdugnader. 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.01 | 17:58

Beklager. Nå ser jeg at foredrag også finnes! Takk!

...
11.01 | 17:56

Hei.
Jeg vet at dere innimellom inviterer foredragsholdere o.a. til Huset på torsdagskvelder. Det hdde vært fint å også finne denne informasjonen på hjemmesiden

...
20.11 | 20:05

Gleder meg over så mye aktivitet på " Huset " Skulle gjerne besøkt " Huset " selv en gang' ønsker lykke til i arbeidet ,hilsen Sigfrid Briseid Klausen

...
30.07 | 11:22

Takk til Marit og Bjørn Frestad som lot oss spise nistematen vår i deres flotte lokale. Et særdeles fint bedehus med plass til eldre og yngre folk.
Hilsen Gerd

...
Du liker denne siden