Årsmelding for Huset. Legges på årsmøtet 17.2.2019

Årsmøtet og styre

På forrige årsmøte for Huset 4. mars 2018 ble Frode Berg, Renate Feed og Asbjørn Grøtteland valgt inn i styret for to år mens Mariann Kvinlaug ble valgt til 1. vara og Liv Karin Poth Egeland til 2. vara for ett år.  

Ove Larsen fungerende styreleder og Toon de Groot er valgt for ett år til.

Valgkomiteen for 2019 er Anders Mathias Larsen og Randi Nielsen.

 

Styrets arbeid

Styret har i 2018 hatt 4 møter og behandlet 20 saker. Styret har arrangert 2 vaskedugnader som omfattet hele huset i mai og ett november.

 

Aktiviteter i 2018

Det var 170 åpne arrangementer på Huset. Det har blant annet vært søndagsmøter med ulike profiler, søndagsskole, ungdomsgruppa Youth Zone, supertorsdag med hobbygruppe, seniortreff, tematorsdager, turboklubben, kirkekaffe og basarer. 

Tematorsdag 01.03. ble ny publikumsrekord med satt med 350 personer til stede da «hypokonderlegen» Ingvard Wilhelmsen besøkte huset.

Begynnelsen av juni var det 140-årsjubileum for søndagskolen. Dette ble behørig feiret med sang, lek både inne og ute.

Rom i Huset har i tillegg vært utleid til både konserter, minnesamvær, konfirmasjon og fødselsdagsselskap.

Innboet fra Irma Berges hus ble gitt til huset. Her ble det arrangert en auksjon utenfor boet.

Også denne høsten (14.09.) ble det arrangert en stor basar for huset med Asbjørn sammen med Marit Frestad, Bjørg Tesaker og Renate Feed i komiteen.

Huset har egen internettside www.fedahuset.com der det legges ut aktuell informasjon om anlegget, utleiemuligheter, arrangementer som skal skje og litt om ting som har skjedd på Huset. Det ble lagt ut arrangement/informasjonsfolder for vår og høst 2018 som styret i samarbeid med menighetsrådet har utarbeidet. Denne folderen ble også utdelt til alle postkasser på Feda.

 

Årlig HMS

Husets internkontroll er gjennomført. Årlig sikkerhetstrening er avholdt 18. og 30. januar 2019.

 

Dugnad

Vi har en flott dugnadsgjeng, og vi er avhengig av frivillige som hjelper til.

Uteområdet med utebord med benker som Huset har fått i gave er pusset opp og montert ved transformatorbygget. Vidar Frestad har skaffet og montert lys på skiltet på kortveggen av Huset mot hovedveien.

Kaffe og lapper konsert – supertorsdag matlaging–basar med mer er gjennomført som dugnad.

All vask på Huset er dugnadshjelp.

Dessuten har foreningen Venner av Huset gjort en del inntektsbringende dugnader der betalingen er gitt som gave til Huset.

 

Gaver/Diverse innkjøp

Huset har fått et stort maleri av nattverden i gave av Einar Bernt Larsson-Fedde som han har malt. Etter avtale med giver det bestemt at bildet skulle henges opp i garderoben i underetasjen.

Av mangel på skap plass ble det besluttet å montere overskap på kjøkkenet på veggen over benk mot foajeen.

 

Økonomi

Blir redegjort for som en egen del av årsmøtet.

 

Utfordringer framover

Involvere flere unge voksne, blant annet til dugnadsarbeid.

Økonomi – givertjeneste. Bedre markedsføring vedr. utleie.

Det er med stor glede og takknemlighet at styret kan oppsummere 2018, og takker alle som har medvirket. Vi ønsker og tror at virksomheten på Huset kan være til velsignelse fortsatt framover.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.03 | 23:42

Gleder meg å lese om stor aktivitet både i kirken og på "Husett" og jeg ønsker dere alle, frivillige og ansatte lykke til i et nytt arbeidsår . Me varm hilsen

...
11.01 | 17:56

Hei.
Jeg vet at dere innimellom inviterer foredragsholdere o.a. til Huset på torsdagskvelder. Det hdde vært fint å også finne denne informasjonen på hjemmesiden

...
20.11 | 20:05

Gleder meg over så mye aktivitet på " Huset " Skulle gjerne besøkt " Huset " selv en gang' ønsker lykke til i arbeidet ,hilsen Sigfrid Briseid Klausen

...
30.07 | 11:22

Takk til Marit og Bjørn Frestad som lot oss spise nistematen vår i deres flotte lokale. Et særdeles fint bedehus med plass til eldre og yngre folk.
Hilsen Gerd

...
Du liker denne siden