Årsmelding fra styret til årsmøtet 19.3.2017

Årsmelding for Huset 2015

Årsmøtet og styre

På forrige årsmøtet for Huset 14. februar 2016 ble Asbjørn Grøtteland, Vigdis Dugan og Ronny Nielsen ble valgt inn i styret for 2 år. Anne Katrine Lohne og Ove Larsen er valgt for 2015-2017. Ingrid H. Lund og Olav Granlund ble valgt til varamedlem for 1 år. Valg komite for kommende årsmøte 2017 ble Åse T. Sæbø og Olav Granlund.

 

Styrets arbeid

Styret har i 2016 hatt 6 møter og behandlet 26 saker. Etter årsmøtet 2014 ble det dannet en møtekomite som har ansvaret for å sette opp søndagsmøter for vår og høst halvåret. Styret har valgt Ove Larsen og Anders M. Larsen. Menighetsrådet har hatt ett medlem i komiteen. Styret har arrangert 2 vaskedugnader i 2016 og vedlikeholdt dugnadslister til vask og annet.

 

Aktiviteter i 2016

Det har vært ca. 125 åpne arrangementer på Huset. Det har blant annet vært søndagsmøter med ulike profiler. Søndagsskole, Ungdomsgruppa Youth Zone, Hobbygruppe, Seniortkafe, Tematorsdager, loppemarked, Turboklubben, småbarnsang, Kirkekaffe og Basar.  Det må nevnes i denne årsrapporten at styret har gitt blomster og formidlet en stor takk til Mary Hellestøl for hennes mangeårige drift av basar. Supertorsdagene har matsalg fra kl 16-17 og er godt besøkt. Koret Schola Vocalis har øvelser på Huset. Det har også vært en rekke styre-, komite og rådsmøter. Rom i Huset har i tillegg vært utleid til både konserter, kurs, minnesamvær, bryllup, konfirmasjon og fødselsdagsselskap.

Huset har egen internettside www.fedahuset.com der det legges ut aktuell informasjon om anlegget, utleiemuligheter, arrangementer som skal skje og litt om ting som har skjedd på Huset. Det ble lagt ut arrangement/informasjonsfolder for vår og høst 2016 som styret i samarbeid med menighetsrådet har utarbeidet. Denne folderen ble også utdelt til alle postkasser på Feda.

 

Årlig sikkerhetstrening

Bjørn Frestad har hatt 2 gjennomganger av sikkerhets rutiner, lokalisering av brannutstyr og risikovurdering. Det ble arrangert repetisjonskurs for bruk av hjertestarter. Hjertestarteren er montert ved inngangen.

 

Fremtidige prosjekt

Legging av sementheller rundt resten av Huset.

Dugnad

Vi har en flott dugnadsgjeng, og vi er avhengig av frivillige som hjelper til.

Uteområdet mellom Huset og transformatorhuset er ferdiggjort. Et flott resultat med steinheller, tilpasset benk, beplantning, sykkelstativ og lekeapparater. Parkeringsplassen er også asfaltert og vi har nå antakeligvis landets bredeste og flotteste oppmerkede HC parkeringsplass.

Kaffe og lapper konsert 7/4 -17.mai kakesalg  – plantemarked – supertorsdag matlaging – båtvask – loppemarked- utvask av Kvinesdal menighetssenter- eplemostsalg og salg av pyntegrønt med mer.

All vask på Huset gjøres på dugnad.

 

Gaver/Diverse innkjøp

75.000,- fra Feda millionen (kommunen) og 50.000,- fra Flekkefjord sparebank ble brukt til finansiering av uteområdet.

Økonomi

Blir redegjort for som en egen del av årsmøtet.

 

Utfordringer framover

Involvere flere unge voksne.

Dugnadshjelp.

Økonomi – givertjeneste. Bedre markedsføring vedr. utleie.

 

Det er med stor glede og takknemlighet at styret kan oppsummere 2016, og takker alle som har medvirket. Vi ønsker og tror at virksomheten på Huset kan være til velsignelse fortsatt framover.

 

Styret for Huset januar 2017

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.01 | 17:58

Beklager. Nå ser jeg at foredrag også finnes! Takk!

...
11.01 | 17:56

Hei.
Jeg vet at dere innimellom inviterer foredragsholdere o.a. til Huset på torsdagskvelder. Det hdde vært fint å også finne denne informasjonen på hjemmesiden

...
20.11 | 20:05

Gleder meg over så mye aktivitet på " Huset " Skulle gjerne besøkt " Huset " selv en gang' ønsker lykke til i arbeidet ,hilsen Sigfrid Briseid Klausen

...
30.07 | 11:22

Takk til Marit og Bjørn Frestad som lot oss spise nistematen vår i deres flotte lokale. Et særdeles fint bedehus med plass til eldre og yngre folk.
Hilsen Gerd

...
Du liker denne siden