Hjemmeside for Huset og Feda menighet

Nyheter

13. sep, 2020
Avlysninger
Tematorsdagene i høst samt basar for Huset blir avlyst høsten 2020 på grunn av store utfordringer med smittevern når så mange mennesker er samlet på ett sted. Vi håper situasjonen blir bedre til våren slik at tematorsdagene kommer i gang igjen da. Så satser vi på stor basar for Huset høsten 2021. Det samme gjelder Turboklubben som blir utsatt til over nyttår.
4. jan, 2021
Vårhalvåret 2021
Vi er i full gang med planleggingen av aktiviteter på Huset for vårhalvåret, men de siste innstrammingen i koronatiltakene gjør at vi må avvente når vi kan starte opp. Det vil komme informasjon både på nettsidene og i postkassene når situasjonen er avklart.

Huset

Feda bedehus og kirketun

Huset er bygd av Feda menighetsråd og Feda bedehus i samarbeid.

Huset erstatter gamle Feda bedehus. Det brukes og i forbindelse med arrangementer i Feda kirke. Huset har blitt et nytt møtested på Feda og et lokale som kan leies til ulike private selskapeligheter som konfirmasjon, barnedåp, bryllup, begravelse og fødselsdager. I planleggingen er det lagt stor vekt på å få til høvelige lokaler for barn og unge. Dette er blitt et bygg for framtida!

Huset ble åpnet 18. - 19.august 2012. Aktivitetene fra gamle Feda bedehus videreføres i Huset. Dessuten er mye nytt kommet igang både for barn, unge og voksne.

Ansvarlig for nettsida: Styret i Huset v. Ove Larsen

Nytt om Huset i det siste

1. jul, 2020
Testamentarisk gave
Huset mottok i juli 2020 en testamentarisk gave på 100 000 kr etter avdøde Janna Tønnesen Penne. Det er svært kjærkomment, særlig i et år med redusert aktivitet og reduserte inntekter på grunn av koronasmitte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Sigfrid Briseid Klausen | Svar 24.03.2018 23:42

Gleder meg å lese om stor aktivitet både i kirken og på "Husett" og jeg ønsker dere alle, frivillige og ansatte lykke til i et nytt arbeidsår . Me varm hilsen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.03 | 23:42

Gleder meg å lese om stor aktivitet både i kirken og på "Husett" og jeg ønsker dere alle, frivillige og ansatte lykke til i et nytt arbeidsår . Me varm hilsen

...
11.01 | 17:56

Hei.
Jeg vet at dere innimellom inviterer foredragsholdere o.a. til Huset på torsdagskvelder. Det hdde vært fint å også finne denne informasjonen på hjemmesiden

...
20.11 | 20:05

Gleder meg over så mye aktivitet på " Huset " Skulle gjerne besøkt " Huset " selv en gang' ønsker lykke til i arbeidet ,hilsen Sigfrid Briseid Klausen

...
30.07 | 11:22

Takk til Marit og Bjørn Frestad som lot oss spise nistematen vår i deres flotte lokale. Et særdeles fint bedehus med plass til eldre og yngre folk.
Hilsen Gerd

...
Du liker denne siden