Nyheter

28. sep, 2022

Kommunal kulturkveld og Hølmebakkseminar

21.10 blir Kvinesdal kommunes årlige kulturkveld på Huset. Kvelden ledes av Sveinung Hølmebakk som vil synge underveis. Det blir også lansering av Sigbjørn Hølmebakkbiografi og utdelinger av ulike stipender. Dagen etter - 22.9 blir det seminar om forfatteren Sigbjørn Hølmebakk som ble født i 1922.

24. aug, 2022

Høsten på Huset og i Feda menighet

Høstoversikt er klar og ble lagt ut her og delt ut i postkassene på Feda i uke 34.

24. aug, 2022

Huset 10 år!

19. august var det 10 år siden Huset ble åpnet og tatt i bruk. Det ble markert med 10-års jubileumsfest søndag 4.9 klokka 19. Se egen underside med mer informasjon. Neste store 10-årsmarkering blir jubileumskonsert lørdag 15. oktober klokka 17.

24. aug, 2022

Solceller på taket av Huset.

Kvinesdal kommunen har gitt tillatelse til montering av solcelleanlegg på taket av Huset. Saken er godkjent av styret og Feda menighetsråd og avtale med leverandør gjøres en av dagene. Anlegget ventes å komme på plass litt utpå høsten. Det vil produsere mellom 1/3 og 1/4 av strømmen vi bruker på Huset.

Huset

Feda bedehus og kirketun

Huset er bygd av Feda menighetsråd og Feda bedehus i samarbeid.

Huset erstatter gamle Feda bedehus. Det brukes og i forbindelse med arrangementer i Feda kirke. Huset har blitt et nytt møtested på Feda og et lokale som kan leies til ulike private selskapeligheter som konfirmasjon, barnedåp, bryllup, begravelse og fødselsdager. I planleggingen er det lagt stor vekt på å få til høvelige lokaler for barn og unge. Dette er blitt et bygg for framtida!

Huset ble åpnet 18. - 19.august 2012. Aktivitetene fra gamle Feda bedehus videreføres i Huset. Dessuten er mye nytt kommet igang både for barn, unge og voksne.

Ansvarlig for nettsida: Styret i Huset v. Ove Larsen

Nytt om Huset i det siste

13. mai, 2022

Plantemarked

Markedet ble holdt siste lørdag i april, 30.5, i Grete og Anders Mathias Larsens hage. Været var flott og det møtte opp rekordmange folk. Mange planter ble solgt og folk koste seg med lapper og kaffe i det fine været i den fine hagen. Totalt kom det inn ca 53 000 kr som går til driften av Huset. Takk til alle som sto bak arrangementet og alle som kom.

18. apr, 2022

Tematorsdager..

.. er ferdige for våren 2022, men det blir nye samlinger siste torsdag i september, oktober og november 2022. Tematorsdagen 31.3 med Erna Solberg ble dessverre avlyst på kort varsel da Solberg ble syk.