På Huset fra klokka 18.00. Programmet begynner 19.00.

Ernst Baasland

Tematorsdager er en mellomting mellom kirkakademi og kulturkveld. De arrangeres av en egen styringsguppe og en tar opp aktuelle temaer som kan ha allmenn interesse.

Mønsteret for kveldene er sosialt samvær med kaffe fra kl. 18, foredrag, sang/musikkinslag, enkel servering med kaffe og vafler, utlodning og kveldstanker til slutt. 

Kontaktperson for styringsgruppa: Anders Mathias Larsen. 

 

Programmet for høsten 2022 er:

29.september med besøk av tidligere biskop i Stavanger Ernst Baasland.  Ernst Baasland er en svært dyktig formidler. Mange har hørt han både som forkynner og som foredragsholder og vet at han har en utrolig evne til å nå fram til oss tilhørere.

Han har skrevet flere bøker og utallige artikler. Han har i tillegg til teologi tilegnet seg mye kunnskap om historie og litteratur og er derfor en skattet foredragsholder innen svært mange felt.
Hans foredrag på Huset på Feda har fått tema «Carpe Diem. Om å finne det gode liv» med undertittel «Kan Bibelen og lykkeforskningen gi oss svar?». Her blir det garantert mye til ettertanke for alle.

Vi får også besøk av Flekkefjord menighetskor under sin dirigent Geir Kalleberg, og  vår egen Dag Kvarstein skal dele sine kveldstanker med oss.

 

ARNE KNABEN torsdag 27. oktober 

Han er oppvokst på Knaben gård og  er fortsatt mye på hjemmetraktene. Han har en imponerende karriere inne VOLVO  konsernet. Nå jobber han med teknologi for elektrifisering og hydrogenløsninger innen truck divisjonen. Hans tema er: «Teknologien som forandrer verden». Det skal bli utrolig spennende å høre hans foredrag som går midt inn i det grønne skiftet.
Denne kvelden kommer også gruppen «Frisk Bris» fra Hidra.

 

IVAR SLENGESOL torsdag 24. november.

Ivar Slengesol har sterk tilknytning til Feda. Han bestefar, Ivar, blir for alltid husket som som primus motor i alle slags sosiale og kulturelle sammenhenger på Feda. Hans barnebarn Ivar har i mange år jobbet i ulike sammenhenger med fornybar energi, ikke minst med havvind. Hans tema skal både ha et lokalt og et globalt perspektiv : «Havvind i Norge og globalt: hvor stort blir det?» Et brennhet tema – ikke minst for vår region.

Vi får også besøk av Bakke musikkorps under sin leder Torfinn Svendsen.

Vi ser fram til spennende kvelder med faglig sterkt innhold, kaffe og vafler, sosialt fellesskap og gode kveldstanker.