Huset ble åpnet helga 18. - 19. august 2012.

Lørdag 18. var det med samling for barn i alle aldre klokka 11. De fikk prøve 5 ulike barneaktiviteter: søndagsskole, barnekor, babysang, hobbygruppa Rachels venner og Turboklubben. Disse holdt til i hver sine rom. Etter å ha prøvd to ulike aktiviteter og hatt litt mat og drikke samlet alle seg i hovedsalen til felles avslutning med presentasjoner av det de ulike har gjort.

Bildet ovenfor viser grunnsteinskrinet som ble lagt ned 2. pinsedag 2011.

Lørdagskvelden var det ungdomssamling som startet klokka 19. Bandet Fearless fra Vennesla spillet og soknepres Ljøkjell holdt andakt.

Den offisielle åpningen startet med gudstjeneste i Feda kirke søndag 18. klokka 17. Når den var ferdig gikk alle i tog med Feda skolekorps i spissen fra kirka til Huset. Der var det offisiell åpning og åpningsfest. Festtaler var kirkerådsleder Svein Arne Lindø. Dessuten var det sang og musikk ved Sverre Eftesøl, Ingrid Maria Bjørneli, Torhild Larsen Nygård, Lars Aksel Teistedal og Feda barnekor. Det ble servert kortreist mat - brød fra bakerovn på Feda med fiskekaker laget på Feda av fisk fra Fedafjorden med grøntpynt fra Gretes drivhus. Vel 200 var med på både gudstjenesten og åpningsfesten.  

Se egne bildeserier lenger nede på nettsida.

Del denne siden